Om oss

Det där med att handla online har blivit mer och mer populärt och i dag innefattar det även handel av matvaror och andra hushållsartiklar. Vi har stor erfarenhet inom just det här med onlinebutiker och det är något vi vill dela med oss av.

avery evans RJQE64NmC o unsplash 1024x576 - Om oss

Sortimentet i en online butik

Vi vet med oss att alla inte söker samma varor och därför är det viktigt att ha ett relativt stort sortiment. I en onlinebutik är det i regel lättare att ha en större sortering eftersom att man inte är lika beroende av fysiskt utrymme som i en vanlig livsmedelsbutik.

Ekologiska varor

Vi brinner för det här med ekologiska varor och vi ser det som en självklarhet att det ska erbjudas ekologiska och klimartsmarta alternativ för de vanligaste livsmedlen men även för till exempel hygien- och städartiklar. Att handla ekologiska produkter kan vara lite dyrare än att köpa produkter ur det vanliga sortimentet, och många gånger beror det helt enkelt på att de ekologiska produkterna inte har tillräckligt stor efterfrågan. Men vi vill att allt fler ska få upp ögonen för alla de positiva aspekterna ekologiska produkter för med sig och därför ser vi till att beröra dem lite extra här på hemsidan.